Снимка: cska.bg
fallback

Отборът на ЦСКА-София привлече полузащитника Илиан Илиев-младши, съобщиха официално от клуба.

"Армейци,

днес посрещнахме в редиците си потомствения футболен талант Илиан Илиев-младши. Той е на 25 години и играе на позиция полузащитник.

Започва да тренира на 7-годишна възраст във Варна, след което става играч на Черно море. Когато е на 17 години, заминава за Португалия, където две години се подготвя в школата на „Академика“. След това кариерата му продължава в Черно море, Лимасол и Кифисиас.

Играчът е записал 47 мача в Първа лига и общо 140 срещи в професионални първенства и турнири.

Илиан Илиев има 16 изиграни двубоя за мъжкия национален отбор на България и 9 пъти част от селекцията на младежките гарнитури", представиха от ЦСКА-София новото си попълнение.

Преди ден "червените" обявиха привличането на други двама футболисти - полузащитника Джеймс Ето'о от Ботев (Пловдив) и косовския национал Зюмюр Бютучи.

Отборът на ЦСКА 1948 пък си върна бразилецът Джонатан Перейра. През последните шест години бранителят играе в българския елит.

Той е юноша на Гояс, а в кариерата си е играл още за Тупи, Стал Камианске, Ботев Пловдив и Берое, а през 2022 година подписва с ЦСКА 1948.

До момента бразилецът има 33 изиграни мача с екипа на "червените", в които е отбелязал един гол и е направил четири асистенции.

Крайният бранител се раздели с "червените" след края на миналия сезон, след като договорът му изтече, но така и не успя да си намери нов отбор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Чорбаръ

преди 1 седмица

Ще търсите Гришата още в края на сезона.Дано не изпаднем в Б група ама с тия мифки на терена и малко помощ от Гонзо всичко е възможно.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Ей ся вече дръпнаха.

7

MaйMyнaтa

преди 2 седмици

Те тоа ше ги иэкара от втората шестица, въпрос на време е.....

fallback