Снимка: Lap.bg
fallback

Лудогорец приключи успешно задачата да намери място в основната схема на турнира Лига Европа след победа с 2:1 в реванша от плейофния кръг на турнира срещу молдовския Петрокуб. Разградчани продължават напред с общ резултат 6:1.

Лудогорец свърши основната си работа още в първия мач преди седмица, когато на свой терен спечели с 4:0 и реваншът на стадион "Зимбру" в Кишинев бе повече от протоколен. 

Петрокуб поведе преди почивката, но през втората част Лудогорец направи обрат с голове на Спас Делев и Рик Джонатан. Домакините играха с човек по-малко повече от половин час след два бързи жълти картона на защитника Виктор Мудрак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 седмици

какво ни интересува един отбор, който печели със съдийска помощ тук, да си ядат кренвиршите и да не ни занимават с мачовете, утре в Европа ще поставят пак рекорд и ще направят някой неизвестен отбор, известен

4

Ultras 1914 Levski

преди 2 седмици

Забелязах чина последният мач на Левски съдията нарочно накъсваше играта когато Левски тръгваше на контраатакува. При всеки възможен момент сакън да не вкарат втори гол на хебар защото явно така е било предвидено да завърши този мач.познайте какво за БФС!

3

до 7

преди 2 седмици

Ми къде да са като Лудогорец са блокирали първото място пожизнено да е тяхно с корумпираното БФС и 2-3ма поръчкови съдии дето им свирят всички мачове. Кога за последно Левски и ЦСКА играха в ШЛ? Едните преди 15 години, другите преди 18. Цървена Звезда поне трупа коефициент и втория в Сърбия също играе ШЛ. Тия Лудогорец само ги бият наред, Динамо Загреб размазаха с лекота Карабах с 5:0

fallback