Снимка: Bulgaria ON AIR

Новата бойна галавечер SENSHI 23 ще се проведе на 7-ми септември, а сред български участници е и Кристиян Дойчев, който е един от първите шампиони на Европейско открито първенство на Световния киокушин съюз Професионална лига.

"За мен това е пето участие. Преди това имам четири победи на професионалния ринг на SENSHI. Боря се за победата. Подготовката протича тежко. Вярвам, че това ще се отрази в самата битка и ще изляза победител", каза боецът в ефира на "България сутрин".

В момента Дойчев тренира веднъж дневно, тъй като съчетава работа и спорт. Пред Bulgaria ON AIR споделя, че опитва да даде на 100% от себе си в тренировките.

"В събота и неделя почивам, за да мога да възстановя силите си. Ще играя срещу гръцки представител. Прегледах няколко срещи, видях стила му. Изготвихме тактика за боя", коментира Дойчев.

Бързината е едно от качествата, на които Дойчев ще заложи в битката.

"Опитвам се да съм спокоен е максимално концентриран. Имам опит. В момента Владимир Вълев - Питбула ми помага за подготовката. Изготвяме различни тренировки. SENSHI е изключително добра и хубава гала. Емоцията на ринга е страхотна", посочи още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase