Снимка БГНЕС, архив
fallback

ЦСКА продължи да затъва, записвайки трета загуба от началото на сезона. Хората на Томислав Типич допуснаха поражение с 0:1 срещу Славия в среща от 5-ия кръг проведена на Националния стадион „Васил Левски“. По този начин „червените“ пишат срамна история, след като в изиграните си 4 мача досега регистрираха трета загуба.

Успехът за Славия донесе Иван Минчев. Той реализира дузпа в 13-ата минута, а попадението му се оказа достатъчно за спечелването на трети точки.

ЦСКА изигра поредния си безобразен мач. В представянето на армейците личеше пълен хаос, а за креативност в действията въобще не може да се говори.

Още в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

запознат

преди 4 седмици

Всички знаем кои отбори ще се обединят, просто сега трябва да се подготвят нещата и фенките ще припознаят пак без проблем, защото няма да има избор. Петилетката ще се изпълни за 1-2 сезона спете спокойно.

21

Много шум за НИЩО

преди 4 седмици

ОРДЕР е АНГЛИЙСКА ДУМА произлезла от ЗЛАТНАТА ОРДА на турчина ЧИНГИС ХАН от Улан Батор с ЧЕРВЕНИЯТ САТАНИСТ-888-ХРИСТО герб на монголоид знамето си барабар с германската дума АТИЛА значение ПАПА или ПАТРИАРХ и ИЗЛЪГАЛИ АНГЛИЯ................. ИСТИНАТА Е ЧЕ думата им ОРДЕР произлиза от ОРАТОР близка до шегичката СЕЛЯНИ то ест ПРОВАНСА демек съскащите англосакси произлезли от СЕКСТ Цезар БАЩАТА на Най-ПРЕУСПЕЛИЯТ ОРАТОР ГАЙ ЮЛИЙ ЦЕЗАР.........АНГЛОСЕКСТОНЦИ ЦЕЗАРОВИ

20

НЕЗАВИСИМОСТ

преди 4 седмици

1908 година България става НЕЗАВИСИМА от Османската Червено знаме Империя и в същата 1908 Италия чрез Интер от Милано обявява че СИНИЯТ и ЧЕРНИЯТ цвят са НАЧАЛОТО НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ но червената МАФИЯ САТАНА е Манчестър Юнайтед и така у нас и до сега България я правят от БКП и ЦСКА умишлено на САТАНАТА с цел подмазване,продажничество и проституция пред Свръхдържавите

fallback