Снимка БГНЕС
fallback

"Приемете сърдечните ми поздравления по повод спечеления от Вас златен медал в турнира по вдигане на тежести в категория до 89 кг. на XXXIII Олимпийски игри в Париж, пише в поздравителния адрес на председателя на българския парламент. Заслужената Ви победа е резултат от усилена работа и постоянство в тренировъчния процес, които Ви изведоха до най-високото място на почетната стълбичка", подчертава Рая Назарян.

"Олимпийската Ви титла донесе огромна радост на целия български народ. Предизвикателствата, през които преминахте, изградиха у Вас качества на победител и съм убедена, че това няма да бъде последният успех, с който ще свързваме името Ви“, отбелязва председателят на Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Аман вече!

преди 1 месец

И нова кого го интересува? Само ГЕРБерите като поздравили някай ли отразявате? Като е от ГЕРБ поздравяващия е голяма работа! Кото не е от ГЕРБ е позьорство! ГЕРБерите вечно трябва да са в медиите, ежедневно да ни се натрапват кого поздравили и кой ги поздравил...

17

Анонимен

преди 1 месец

Рая стига си сваляла спортистите.Знам , че харесваш такива мъже, а не плешивци като Радев, но малко прекалявате.

16

80-ти набор

преди 1 месец

Поздрави украинеца за олимпийската му титла, поздрави полуливанеца за олимпийската му титла, а дагестанеца няма ли да поздравиш за олимпийската му титла, маааааа Райче? Иначе бих се оженил веднага за теб ако имах възможност без да се замислям. Страхотна си!

fallback