Снимка: БГНЕС

Луксозен хотел в Париж се извини публично на тенис легендата Серина Уилямс, след като американката се оплака в социалните мрежи, че не е била допусната до ресторанта му в понеделник, пише агенция "Ройтерс".

"Отказвали са ми достъп да вечерям на терасата в празен ресторант и на по-хубави места, но никога с децата ми. За всяко нещо има първи път", написа 42-годишната бивша спортистка.

Четирикратната олимпийска златна медалистка участваше в церемонията по откриването на Игрите във Френската столица и бе част от щафетата с олимпийския огън. Подобно на много знаменитости тя оказа подкрепа от трибуните на американската гимнастичка Симон Байлс.

От ресторанта отправиха официално извинение към Серина Уилямс и обясниха причината за казуса.

"Госпожо Уилямс, молим ви да приемете нашите най-искрени извинения за разочарованието, което сте усетили снощи. За съжаление нашият бар на покрива беше изцяло резервиран. За нас ще е чест да ви приемем отново. Винаги сте добре дошла", заявиха от престижното заведение.

Постът на Серина Уилямс в социалните мрежи събра различни реакции. Част от коментиращите я подкрепиха, но други изразиха критика към поведението на знаменитостите в подобни ситуации. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase