Снимка: Lap.bg
fallback

Мечтата на Йоана Илиева за медал от Олимпийските игри в Париж приключи. Българката загуби на 1/8-финалите на сабя от унгарката Суч Луца Вираг с 10:15.

Йоана стартира отлично и поведе в 4:1, но след това допусна цели шест поредни туша и изостана с 4:7. В края на първия рунд нейният пасив беше 4:8.

Втората част започна силно за Илиева, която навакса част от изоставането си, но след няколко размени на тушове Суч дръпна и стигна до победата с 15:10.

На четвъртфиналите тя ще срещне представителката на домакините Сара Балзер, която преди началото на Игрите беше №1 в световната ранглиста.

Йоана пък приключва дебютното си участие на Олимпийски игри с една победа - срещу японката Риса Такашима, и една загуба.

Всичко за олимпийските игри в Париж четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоа спорт трябва да се забрани - трябва да имаш егатиии и психиката, а наща направо толкова лабава изпадна и аз не знам в каква дупка към 10-тата точка на онази орбанската

14

Kreti

преди 1 месец

Каквато държавата такъв и спорта с трици да храниш маймуни и да чакаш резултати.

13

Rust

преди 1 месец

Да напишеш за Йоана, че е бездарна означава, че НИЩО не разбираш... Никкаква представа нямате. Такава сабльорка може и да не произведем още 20 години. Ема е още малка, а Олга едва ли ще се класира. Йоана е невероятен талант и е в топ 10 при жените в момента. Вие къде сте?

fallback