Снимка БГНЕС, архив

300 000 кондома бяха раздадени на олимпийците в Париж и въпросът е дали са необходими.

Отговорът идва отпреди 3 години, когато една от най-сексапилните спортистки - Сюзан Тидке, която има и сесия за “Плейбой”, обясни всичко.

Тидке, която се състезава на олимпиадата в Барселона, обяснява, че “връзките в олимпийското село са неизбежни”, в интервю за “Ню Йорк пост”.

“Всички са във върхова спортна форма. И в момента, в който свърши състезанието, искат да освободят от енергията”, обяснява Сюзан.

“Сексът е основна част от олимпийските игри”, категорична бе и вратарката на националния отбор на САЩ Хоуп Соло преди 3 годиниq, пише "24 часа".

“Това се случва само веднъж в кариерата ти. Искаш да запазиш спомени - на спортно и сексуално ниво. Виждала съм хора да правят секс навън, на поляната в селото, между сградите, в тоалетните”, категорична е Соло, която също бе един от секссимволите на спорта.

“Адреналинът и допаминът потискат стреса и дори намаляват негативните мисли и чувството за вина. Хормони като серотонин, епинефрин и допамин са мозъчни химикали, които влияят на либидото и сексуалното желание”, обяснява Тами Нелсън, експерт по секса и психолог по отношенията, като се основата на научни данни.

“Домакинът е известен като хормона на хубавото настроение. Той е изключително важен за мозъка и тялото ти със сигурност ще отдели много от него, ако поставиш рекорд или спечелиш медал”, допълва тя.

Според нея е важно спортистите да правят секс преди състезание, за да се отпуснат и намалят напрежението, пише БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase