Снимка БГНЕС
fallback

Светът затрупва с овации 16-годишният Ламин Ямал, заради чудесата, които прави на ЕВРО 2024, особено в мача срещу Франция на полуфинала. Една от реакците обаче шокира.

Легендата Дейвид Бекъм изрази съмнение във възрастта на испанския тийнейджър: "Някой трябва да провери кръщелното на Ламин и да потвърди, че е само на 16 години. Това, на което сме свидетели, ни кара да си мислим, че това момче е на 25 и е достигнало невъобразимо ниво на зрялост. Всички виждат какво прави на терена, но никой не говори за неговия характер. Играе сякаш мачовете са приятелски, без напрежение, а е само на 16.

Той вече е играл в Шампионската лига, Ла Лига и Евро 2024. Светът няма да е готов след две или три години, ако Ламин достигне своя връх. Футболът наистина спечели страхотен играч, защото това, което Ламин прави, е невероятно", завършва Бекъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Това нали е

преди 1 месец

Европейско първенство за мъже този няма даже пълнолетие 18 или 21 години Испания трябва да се декласира и да продължи Франция

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - "Това на снимката за испанче ли го мислиш?" - май изобщо не си разбрал какво искам да кажа. А това Ямал какъв е не е от особено значение - играе в Барселона още от детската школа, в националния на Испания е, а ти за какъвто искаш го смятай. Много си далеч от него. Бай дъ уей - и по нашите земи е пълно с римляни и пр., но всички по паспорт са Българи.

22

Анонимен

преди 1 месец

Щото черните са с друго ДНК и като са раждани в Европа тука ядат европейски калорични храни, не само банани като в Африка и стават някакви супер човеци

fallback