Снимка: Bulgaria ON AIR

На 6 юли предстои грандиозната бойна гала вечер SENSHI, която ще ни предложи много завладяващи битки. Една от тях е на кикбоксьора Едуард Алексанян. Той се изправя в мач реванш срещу германеца Якоб Стюбен.

"Разбира се, че съм готов. Тренировките преминаха успешно, много тежко. Готов съм вече за събота вечер, ще трябва да премина през противника. Имах си своите грешки, които допуснах по време на мача, надявам се този път да не ги допускам, за да мога да взема убедително мача и да не давам на съдиите те да решат кой да победи", заяви кикбоксьорът Едуард Алексанян в "България сутрин".

Той вече усеща напрежението с приближаването на мача.

"Нямам търпение да изляза на ринга, да победя, аз с такава нагласа се качвам горе. Мисля единствено и само за победата. SENSHI е като мой втори дом, ако мога ще спя на ринга. Тръпката, вълнението от това, че ме поканиха, че вече съм част от SENSHI, това е нещо много голямо за мен", допълни Алексанян пред Bulgaria ON AIR.

Кикбоксьорът си дава почивка след няколко травми и вече е готов за ринга.

"Миналата година доста контузии се обадиха. Преодолях ги, натиснах здраво. Досега не си давах почивка, натисках на тренировки, но си казах, че няма как да стане без нея. Доволен съм от начина на подготовка и нямам търпение събота да се кача на ринга", коментира гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase