Снимка БГНЕС, архив
fallback

Фенербахче официално обяви назначението на Жозе Моуриньо за треньор на отбора. Според информациите контрактът ще бъде за две години с възможност за още 12 месеца.

Днес по обяд Специалния потегли от Лондон за Истанбул. Снощи той беше гост на финала на Шампионската лига, като даже още тогава потвърди, че ще поеме “фенерите”.

Довечера Моу ще бъде представен пред феновете на клуба.

Опитният мениджър ще има задача да направи Фенербахче шампион на Турция - нещо, което не се е случвало от десет години насам. Болката на феновете на клуба е още по-голяма, защото в последните три издания на първенството тимът оставаше втори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 седмици

Вие можете само да злословите,завиждате и да ревете!В нищо не можете да сте на равнището на турците!Ако купите такъв като Мориньо ще ви налегне такава икономическа криза,чедьлги години няма да се изправите на крака(не че сега сте на завидно равнище де)Багажа ви е малък,просто едно вързопче с чеизи! Турция е богата държава а когато имаш пари имаш и армия,и инфраструктура и спорт и всичко друго! Т-ция в момента е,както казваше оня чо...банин вашия е ,,една огромна строителна площадка!"

7

Анонимен

преди 3 седмици

Дано това помогне на великите турски опити

6

Анонимен

преди 3 седмици

И Алах да им е треньор от тия роми нищо не става

fallback