Снимка: БГНЕС

ЦСКА - София остана без треньор, след като днес ръководството освободи наставника на тима Нестор Ел Маестро. С Ел Маестро си тръгват брат му Никон и Александър Гицов.

Причината за освобождаването на Ел Маестро са слабата игра и резултати от началото на пролетния полусезон. В последните три шампионатни срещи ЦСКА - София допусна две домакински поражение с по 1:2 от Локомотив (Пловдив) и Пирин, а между тях надигра с 2:0 Левски. Победата над "сините" обаче не е убедила ръководството, че сърбинът трябва да остане начело на тима.

Ето какво написаха от клуба:

"Информация относно треньорския пост в ЦСКА

След незадоволителните резултати в последните мачове ръководството на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.

Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме успех в бъдещите начинания!

На тяхно място начело на тима застава Стамен Белчев с помощник бившият играч на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият страж на "армейците" Стоян Колев запазва позицията си треньор на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си начело на първия отбор, Стамен Белчев ще даде пресконференция на 16.04.24 г. от 10:00 ч. на националния стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase