Снимка: БГНЕС
fallback

България изпусна да победи Азербайджан във втората си контролна среща в турнира FIFA Series, който се игра в Баку. Двата отбора завършиха 1:1, с което серията без загуба под ръководството на Илиан Илиев вече е четири мача.

Филип Кръстев откри резултата за България със страхотен гол в 59-ата минута, негов първи за националния отбор. Муса Гурбанлъ с дебютния си гол за Азербайджан фиксира равенството в 87-ата минута.

Домакините изпуснаха немалко положения в двуострия мач, „лъвовете“ също се отчетоха с добри положения. Десподов изпусна най-фрапантното минути, след като поведохме. Той получи добър пас от Алекс Колев, но от 7 метра фронтално срещу вратата изкара топката в аут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Младияпремиерсхарема

преди 1 месец

И женски отбор, и случайно хора от улицата ще ги бият тия другото са глупости

14

БФС смешници

преди 1 месец

Я тоя път не са с украинския екип...

13

Анонимен

преди 1 месец

До Хайде малко За корнера може грешка, но съдията ощети и бг с положения, а азерите не вкараха, имаше и несвирена дуспа за бг.Гола беше напълно редовен и Азербайджан не покриха дясно. Късмет е че Азербайджан не могат да вкарват, защото имаха доста положения, но за кой ли път показаха дупки в бг отбрана.Или Илиев трябва да търси други защитници или Илиев ще увеличи защитниците с друга схема

fallback