Снимка БГНЕС
fallback

Лука Модрич, когото Анчелоти се мъчи да пенсионира, донесе снощи победата на Реал. 38-годишният хърватин се появи като резерва и вкара красив гол в края на срещата за 1:0 срещу гостуващия Севиля в мач от 26-ия кръг на испанското първенство по футбол. С това отборът на Карло Анчелоти поведе с осем точки на Барселона на първата позиция, а изигралият мач по-малко Жирона е с още една назад.

Реал доминираше в притежанието през първото полувреме, но попадение на Лукас Васкес бе отменено заради нарушение и резултатът остана равен до почивката.

Стражът на севилци - норвежецът Орян Нюланд, изнесе много силен двубой, но не успя да спре 38-годишния Модрич през второто полувреме. Хърватският халф изпрати силен шут покрай страничната греда в 81-та минута и така "белият балет" си гарантира победата.

Нюланд отрази с една ръка други удари на Винисиус и Федерико Валверде, а Реал завърши с 65% от притежанието на топката и с 16 изстрела към вратата на Севиля.

"Всичко, което виждате на терена, отнема много тренировки всеки ден. Упражнявам тези удари с часове и часове ежедневно, тъй като във футбола трябва да се стреля при всеки възможен момент. Днес го направих и топката влезе", каза Модрич за DAZN.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Меси Резервата

преди 6 месеца

Меси Дузпата е Пенсионер.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Защо обиждате този велик футболист?

5

хехе

преди 6 месеца

..де и ние да имахме такива "пенсионери" !

fallback