Снимка БГНЕС
fallback

Отборът на Изток се наложи над Запад с 211:186 в Мача на звездите на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада, игран в Индианаполис тази нощ.

Карл-Антъни Таунс бе най-резултатен в срещата, нанизвайки 50 точки. Доминиканецът добави към тях осем борби и 3 асистенции. С най-много точки за победителите се отчете Деймиън Лилард - 39, който бе определен и за MVP на мача. Дейм, който преди два дни спечели и турнира за най-добър стрелец от тройката, този път вкара цели 11, като записа и три борби и шест асистенции. Тайрис Халибъртън отбеляза 10 тройки.

NBA All Star Game 2024 приключи с рекорд по отбелязани точки от победителя.

Самата среща не беше много впечатляваща. Големите звезди изобщо не си даваха зор и мачът бе като на отворено стрелбище. Двата отбора пробваха общо 168 тройки (от които влязоха 62).

Имаше няколко наистина добри изпълнения, но е все по-видимо, че този формат е изчерпан и феновете в Индианаполис сякаш също показаха това - залата беше необичайно тиха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 месеца

това беше като наредени един след друг да атакуват коша. Някога бяха интересни мачове. Сега е останал само цирка.

3

Deep Zone

преди 2 месеца

Станах по някое време сутринта и погледах този "мач" - абсолютно никакъв смисъл не видях, по-добре да се прекратява този невиждан цирк. Гледам си NBA доста често, но това беше някаква подигравка с хората- тройки в транзиция, никаква защита (то по принцип в NBA няма особена защита, но тук хептен никаква). Не си спомням старите мачове на звездите да бяха чак толкова безхаберни подигравки с хората пред екрана или в залата.

2

До долния.

преди 2 месеца

Май не правиш разлика между Супербол и Про-бол.

fallback