Снимка БГНЕС
fallback

Шоуто в БФС ще продължи с пълна сила и на конгреса. Георги Иванов-Гонзо се оказва скритото оръжие на сегашното ръководство. Бившият футболист на "Левски" и технически директор в БФС ще бъде кандидатурата на БФС на 15 март.

Сензационното разкритие направи адвокатът по спортно право Георги Градев. В последните дни вървят множество спекулации кой ще е наследникът на Борислав Михайлов.

Ето какво написа Градев в личния си профил:

"Сега научих кой ще е куклата на конци на Михайлов на конгреса и съм в шок и потрес. Ще ви дам жокер - учил е само до 8-и клас (поне така каза в Шоуто на Слави Трифонов). Ще ви дам още един жокер - не говори чужд език".

Според запознати с личностите в българския футбол, описанието почти на 100% отговаря напрофила  Георги Иванов-Гонзо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 месеца

А кой е градев, че да коментира нечия кандидатура за президент на БФС?Тежест в коментарите имат само членове на БФС, щото те ще гласуват кой да ги управлява. Куцо и сакато акъл дава, най вече разни спортни журналисти и пр. от които нищо не зависи. Я надъхайте пак феновете, че е скучно.

19

Анонимен

преди 2 месеца

до 18 Осморазрядни реклами са тези на winbet, дето Стоичков изкарва няколко стотин хиляди от нея? Я се замисли защо и Балъков стана рекламно лице на тази компания? Че те колят и бесят навсякъде сега в нета winbet ве смееешник. Ти повече реклами виждал ли си от наwinbet в нета с известни личности? Кажи ве, мозък?

18

до 15

преди 2 месеца

Ицо тича да се унжава по осморазрядни реклами, защото го ограбиха до шушка преди години, понеже е много "умен". Не го сравнявай, моля те, с големи спортисти. Една Алекс Богданска печели от реклами на ден, коклото баче ти Ицо на година.

fallback