Снимка БГНЕС
fallback

Световният №2 и двукратен шампион от Шлема Карлос Алкарас напуска Australian Open на фазата на четвъртфиналите, след загуба с 1:6, 3:6, 7:6, 4:6 от Александър Зверев.

Така Алкарас не успя да направи нещо значимо в Австралия за пореден път, а четвъртфиналът се оказва непреодолим връх за него на този етап. Днес срещу себе си той имаше един почти перфектен опонент - прероденият Александър Зверев, който преодоля контузии и проблеми извън корта, за да покаже най-добрия тенис, на който е способен.

Олимпийският шампион бе изключитлено солиден. Сервираше отлично, показваше агресия с излизания на мрежата, а и перфектно се въползва от многото непредизвикани грешки, които Алкарас правеше.

На полуфинал Зверев среща руснака Медведев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Ранглистата

преди 8 месеца

Важното е мястото в ранглистата. Алкараз е втори и само Медведев може да го прати на третото място, ако Медведев вземе титлата. Зверев е шести в ранглистата, но ако спечели следващия мач срещу Медведев, ще стане пети, като даже и да спечели турнира, повече от пето място не може да се изкачи

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен (3) Затова пък Дришката е уцелил химията тоя път но ще му окапе и останалата коса.Да не говорим че няма да има и поколения след толкова Зобене.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо за Тунджай от Асково няма ли днес?Как се е полял с кофа студена вода например .

fallback