Снимка: БГНЕС
fallback

Мениджърът на Лийдс Даниел Фарке похвали българския национал Илия Груев. По думите му родният халф е сред най-големите професионалисти, с които е работил.

Докато в началото на сезона германският специалист даваше малко възможности за изява на Груев, сега полузащитникът е сред любимците на Фарке. Илия Груев получи изключително добри отзиви най-вече за представянето си в последните два мача на Лийдс срещу Кардиф и Престън, когато записа пълни 90 минути.

"Когато е на терена, никой не изминава по-голямо разстояние от Илия. Винаги е солиден и надежден, притежава изключителна работна етика. Той е скромен, непретенциозен, трудолюбив и търпелив. Така е от първия му ден тук.

Винаги влиза първи на тренировъчното игрище и излиза последен. Винаги иска допълнително работа. Един от най-големите професионалисти, с които съм работил“, каза Фарке, цитиран от "Телеграф", преди мача с Норич, който е тази вечер от 21:45 часа.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 месеца

До До 1вияО я се факай бе. Нали ги знам какви са футболисти.Идват некви които иначе бачкат водопроводчици и фризьори и им вкарват 5 гола.А тия паалячовци си пускат бради правят си татуси и правят деца на чалгарки.

2

До 1вия

преди 3 месеца

Няма за какво да го нахранишпта трябва да излееш злобичка по.външния му вид. И си типичен роден злобар, мразиш това което си ти самия.Стартирай съдебна процедура по отказ от гражданството си Ганчоо. Ще ти е по-жалко да си лице без гражданство.

1

Анонимен

преди 3 месеца

И тоя ли кошар си е пуснал брада? Всички нормални хора си бръснат брадите тия клошари на 20 години се разкарват с бради пълни с нечистотии и сигурно ***.Много оскотяха българите жалко че съм такъв.

fallback