fallback

Международната бойна гала вечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена на епични битки, а публиката ще се наслади на бойните умения на редица популярни бойци от 17 държави, сред които и петима българи.  

Юбилейното издание на бойния спектакъл ще се състои на 24 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Един от българските представители, който ще вземе участие, е носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг Драгомир Петров.

"Очакванията към мен са доста големи, всеки път трябва да съм по-добър и по-зрелищен. Всичко е по план, остава около месец до мача, наблягаме на интензитета на мача, на спарингите, тренирам 3-4 пъти в седмицата двуразово, бягане, спринтове, координационни тренировки", сподели за подготовката си Драгомир Петров пред "България сутрин".

Въпреки че има доста опит, тепърва очаква да разгърне потенциали си.

Той подчерта пред Bulgaria ON AIR, че SENSHI го е изградило като професионален състезател, като преди това е играл на по-малки турнири.

"SENSHI се развива на така, че да се бием на най-високо ниво. Очакванията към мен са големи, аз почти всеки път играя, сега сме само петима и трябва да покажа най-доброто от българските бойци", каза още Драгомир Петров.

По думите му дори отстрани една победа да изглежда лесна, на ринга не е такава.

"Искам да съм най-добрият, нашият спорт е до време, когато стана на определена възраст, да не ме е яд", добави спортистът.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 месеца

Бий с главата, докато му омекнат кокалчетата на ръцете! Намери си работа!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Такива бесни кучета трябва да не излизат от клетката, за доброто на обществото

fallback