Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Барселона се класира за финала на Суперкупата на Испания, след като победи наглед икономично с 2:0 Осасуна. Роберт Левандовски (59) даде аванс за каталунците, а в 93-та минута Ламин Ямал вкара втория си гол за клуба след хубаво подаване на Жоао Феликс.

Така Барселона си осигури среща с големия противник Реал Мадрид на финала в Рияд, Саудитска Арабия в неделя от 21.00 ч. Тимът на Шави успя да запази и част от силите си, тъй като вчера Реал победи в тежък мач с продължения Атлетико Мадрид с 5:3.

Подробности за срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

анонимен

преди 3 месеца

Не , мисля че ще им е толкова лесно.Как биха Атлетико ,с късмет.Да не би да ги разгромиха.Да на забравяме обаче ,че мач със мач не си приличат.А Белингам не направи нещо интересно срешу Атлетико.И без него Реал си би.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Барса са много слабички този сезон. С контузения им вратар допускат гол всеки мач. А и не вкарват. Реал пък имат феноменалния Белингам и Винисиус, които са сериозна заплаха за всяка защита. А и да не забравяме редовните съдийски подкрепи за Белия балет. Ще вземат и суперкупата и първенството сигурно.

fallback