СНИМКА БГНЕС
fallback

Колоритният собственик на "Славия" Венци Стефанов е убеден, че  новият шеф на Българския футболен съюз няма да се казва Димитър Бербатов.

„Новото ръководство на БФС няма да е начело с Бербатов. И ако е начело с Бербатов, аз ще се прекръстя на Иляз Алиев Салиев. Бъдещият президент трябва да бъде мениджър. Има конкретен човек, който е готов за поста, има много акъл, постигнал е много неща, с огромни контакти в Европа, спортен човек. Бих подкрепил Стилиян Петров, но ако е без Бербатов“, каза той пред медиите.

Шефът на Славия също така заяви, че за него трябва да се налагат български играчи и отговори на Гриша Ганчев, който наскоро заяви, че той е бил настоявал за правило за участие на български играчи в срещите от Първа лига.

“Гриша Ганчев никога не е предлагал и никога не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома, ме подкрепяха. Докато пускаме Газон-Мазон български футбол не очаквайте“, допълни Стефанов.

Той обяви, че Пирин, Хебър и Локомотив (Пловдив) са заплашени от фалит и може да не започнат пролетния полусезон в Първа лига, съобщава БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 5 месеца

След това изказване на венци,разбрах,че е мъжкар,а колкото до манекенката Бербо,му препоръчвам и мама маргаритка да назначи,за шеф на някой отдел в БФС.

53

Бай Колю

преди 5 месеца

Прасчо, по-добре залегни някъде и се покрий. Иде Коледа...

52

тъпомер

преди 5 месеца

Трябва пълна чистка на отбори неотговарящи за А група,ако трябва и 5-6 отбора да останат,банкрутирали отбори играят сомо черно тото,в момента един отбор води хорото със скандален лиценз и другите се възползват от това.Иначе протестират,но за кво и защо и те не знаят.

fallback