Снимка: Lap.bg

Черно море победи Крумовград с 3:2 в мач от 18-ия кръг на efbet Лигата. С успеха си „моряците“ имат вече 39 точки в актива си и са второ място във временното класиране, а победата е 11-ата за варненския тим от началото на сезона.

Крумовград остава с актив от 18 точки.

Домакините откриха резултата при първото по-сериозно положение в срещата. В 15-ата минута Мазир Сула пусна пас към Атанас Илиев отляво, който върна топката към Васил Панайотов, а той с изстрел от границата на наказателното поле вкара за 1:0. В 44-ата минута Черно море удвои преднината си. Мазир Сула проби отляво в наказателното поле и центрира по земя успоредно на голлинията, а връхлитащият Алекс Фернандес вкара втория гол за домакините.

В 54-ата минута Алекс Фернандес с изстрел от около 20 метра вкара трети гол за домакините и негов втори в мача. В 67-ата минута гостите намалиха пасива си. Александър Колев свали топката към Димитър Тонев, който с удар по земя вкара за 1:3.

В 87-ата минута Александър Колев стреля опасно отляво, топката се отби в страничната греда и стигна до Божидар Кацаров, който от два-три метра вкара за 2:3. Страничният съдия отначало вдигна флаг за засада, но след консултация с ВАР голът беше зачетен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase