Снимка БФС
fallback

По лично настояване на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов всички мачове от предстоящия кръг в Първа и Втора професионална лига ще бъдат временно прекъсвани в петата им минута, съобщиха от БФС.

По този начин ще бъде дадена възможност на публиката и на отборите на терена да засвидетелстват подкрепата си към легендарния защитник на националния отбор, Левски и Хамбургер и бивш селекционер на България Петър Хубчев в борбата му с коварна болест.

Стилиян Петров пръв съобщи за заболяването на един от четвъртите в света вчера и предложи спиране на двубоите от кръга в петата минута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Наблюдател

преди 8 месеца

Хубчев цял живот гледа уплашен като гърмян заек, винаги един такъв вкиснат, няма живина в погледа, явно такава му е кръвта по рождение. Няма да може да се пребори. Да почива в мир.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Хубчев беше велик. Интелигентен футболист като Данчо Лечков. Дано да се оправи от болестта си!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Да не говорим що за човек е. Видяхме го като си тръгна от фалиралия Левски как до последно не искаше да се откаже от нито една заплата до края на договора му.------------------------------------------------------------------------Точен и принципен човек, за разлика от "собствениците" Насо и Тити, които буквално му се подиграха. Съответно реши да си иска всичко дължимо, нищо нередно няма в това

fallback