Снимка БГНЕС

Хебър Пазарджик продължи с доброто си представяне от началото на сезона в Първа лига, след като в откриващ мач от шестия кръг на първенството тимът се наложи над Локомотив София с минималното 1:0 като гост.

В герой за състава се превърна синът на старши треньора Любослав Пенев - Николас, който реализира дебютния си гол в мъжкия елит.

18-годишният млад талант на пазарджиклии, който подписа своя първи професионален договор преди около месец, се разписа във вратата на "железничарите" в 25-та минута след асистенция на друго от новите попълнения на отбора - Атанас Кабов. Въпреки по-големия процент владение на топката от страна на домакините, Хебър отправи повече точни удари по посока Александър Любенов и успя да удържи крехкия си аванс в резултата до самия край.

По този начин тимът от Пазарджик събра актив от 11 точки след третата си победа от старта на кампанията, при две равенства и една загуба - от лидера Черно море с 0:1. Локомотив София е десети с шест пункта, след като записа четвърто поражение.

В следващия кръг воденият от Стойчо Стоев отбор гостува на новака Крумовград в Пловдив, докато Хебър ще търси четвърта победа в последните си пет срещи при домакинството на Локомотив Пд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase