Снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира поредния слаб мач на червените и загубата с 0:3 от Лудогорец в Разград снощи.

„Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две неща, от които съм доволен. Индивидуални представяния, но нищо повече. Какво се е случило между края на миналия сезон и началото на този? Случи се повече от един факт, което е процес на дълбок анализ. Имам отговор, но ще го запазя за себе си. Лесно е да се критикуват играчите. Не мисля, че мотивацията и характерът са проблем. Разбира се, трудно е когато допуснеш 3 гола срещу топ отбор. Трудно е, когато не вкараш първия си шанс. И е трудно, когато допуснеш голове от ситуации, които не са реални шансове за гол. Така трудно ще вземеш точки от топ отбор".

"Настроението е много ниско. Очевидно не ме познавате много добре, ако мислите, че съм пасивен до тъчлинията. Да скачаш нагоре-надолу не е най-добрият начин да решиш дълбоките и сериозни проблеми, които имаме. Преди да реагираш, трябва да направиш калкулирани решения. Генерално мисля, когато стоя пасивно. Мисля какво да направя утре, следващата седмица…"

"Не знам дали ще има нови попълнения, не трябва да питате мен тези въпроси. Феновете на ЦСКА са най-добрите фенове, те са страхотни. За съжаление ние трябва да печелим точките. Ако те играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година, но не така работи футболът. Да работим сега, в автобуса, утре, следващата семица".

"Утре ще бъда 15-и ден тук и ще призная, не показваме сериозно подобрение от първия ден. Не съм поел фантастично работеща машина, давам най-доброто от себе си, надявам се, че показвам качества да се справя с тази криза", каза Ел Маестро.

Всички отзиви за двубоя Лудогорец-ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase