Снимка БГНЕС, архив

Локомотив Пд излезе с официална позиция до феновете, в която обяви, че Павел Колев ще остане изпълнителен директор на клуба.

Наскоро се появи информация, че той ще си тръгне от "Лаута" месец след идването си в Локомотив, но сега се е стигнало до промяна на решението му. Това е станало след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на "смърфовете" Адам Сотков и Христо Крушарски с него и бившия вратар Илко Пиргов.

Между замесените страни е било постигнато съгласие за организационната структура на пловдивчани, като Колев остава изпълнителен директор, Пиргов ще изпълнява ролята на спортен директор, а Антон Иванов ще бъде административен директор на "черно-белите". Утре вечер от 21:15 часа Локо Пд посреща Левски на "Лаута" в мач от четвъртия кръг на Първа лига.

Ето какво написаха от клуба:

"Уважаеми локомотивци,

В навечерието на мача от 4-ия кръг на “Първа професионална лига” срещу “Левски” бихме искали да ви информираме, че след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на “Локомотив” г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски с Павел Колев и Илко Пиргов бе постигнато съгласие за организационната структура на клуба. Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив”, a Антон Иванов – административен директор.

Колев и Пиргов заедно със старши-треньора Александър Томаш ще вземат стратегическите решения за развитието на клуба след финално одобрение от собствениците".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase