Снимка: БГНЕС

Фенове на Левски са били нападнати в Скопие, като един от тях е с опасност за живота, съобщава Нова телевизия.

Той е с прободни рани и опасност за живота.

Група привърженици на „Левски” са пътували за днешния мач в северномакедонската столица. Те са свалени от колата си и са бити, а един от тях е намушкан с нож.

В македонските медии са публикувани множество информации за нападения над български фенове в квартал "Чаир", в който живее предимно албанско население. От кадрите се вижда как коли с български регистрации са спирани от тичащи по платното мъже, които удрят по автомобилите с тояги, туби и всякакви други предмети.

По информация на агенция "Макфакс" жители на квартал "Чаир" са замеряли и с камъни българските коли. На една от тях е счупено предното стъкло, съобщава Dir.bg.

От македонската медия са отправили запитване към полицията дали има подаден сигнал за инцидента, но официална информация от вътрешното ведомство на Скопие все още няма.

На входа на стадион “Тодор Проески пък група български фенове влязоха в конфликт със служители на полицията, който бързо прерасна във физическа саморазправа. Във видеоклиповете се виждат летящи бутилки от сок или бира, както и някои по-големи предмети, пише БТА.

Мачът е определен с висока степен на риск, а полицията е мобилизирана през целия ден ден, за да предотврати евентуални инциденти.

     
    

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase