Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и президентът Борислав Михайлов пожелаха успех на отборите за новия сезон в efbet Лига, който стартира в петък с двубой между Пирин и Берое в Благоевград от 18,45 часа.

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2023/24.

Вярваме, че изключително оспорваният и емоционален финал на изминалото първенство е предпоставка за още по-атрактивни и вълнуващи битки под знака на феърплея, взаимното уважение и толерантност към всички участници във футболния процес.

БФС благодари на членовете на футболното ни семейство за сплотената, усърдна и всеотдайна работа и гарантира, че както винаги ще работи само и единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция, която да спомогне за развитието на футбола ни.

Още веднъж желаем успех на клубовете и всички техни привърженици през новия сезон!", пишат от БФС на официалния си уебсайт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase