Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Националният отбор по волейбол на България за мъже загуби мача си с Аржентина от Лигата на нациите. В третата си среща от втората седмица на турнира в Орлеан, Франция, нашите отстъпиха с 0:3 гейма – 18:25, 21:25, 22:25. Съперникът ни доминира във всички възлови показатели – 42 на 36 успешни атаки, 7 на 4 блокади и 7 на 2 директни точки от сервис.

За възпитаниците на Пламен Константинов Димитър Димитров и Александър Николов приключиха с по 13 точки. Илия Петков допринесе със 7, а точков актив записаха още Алекс Грозданов, Аспарух Аспарухов, Денис Карягин, Светослав Гоцев и Светослав Иванов.

Така „лъвовете“ допуснаха шеста загуба в тазгодишното издание на Лигата на нациите, като остават с един успех, постигнат срещу Словения с 3:0 в Япония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 месеца

Докато не се обърне внимание върху подготовката на младите, такива резултати стават закономерност. Щом почнаха да спрягат "завръщане" на Казийски ... Но Л. Ганев ходи по стъпките на Михайлов в БФС. Я съм гоУем, другите да го д... Добри състезатели за времето си, 0-и като управляващи

12

Анонимен

преди 10 месеца

Аржентина много добре играха в защита на посрещане блокада особенно защита бяха супер!

11

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

Да бяха взели някое дърво, по-добре щеше да се справи:))))

fallback