Снимка: БГНЕС
fallback

Ливърпул и Арсенал си спретнаха лудо 2:2 на "Анфийлд" в среща от Висшата лига на Англия, съобщава Gol.bg

Гостите дръпнаха с два гола след попадения на Габриел Мартинели (8) и Габриел Жезус (28), но мърсисайдци стигнаха до равенството, като точни бяха Мохамед Салах (42) и Фирмино (87).

Трябва да се отбележи, че Салах профука дузпа при 1:2, а при 2:2 домакините изпуснаха уникални положения за пълен обрат.

Така Арсенал е едноличен лидер и има аванс от 6 точки пред Ман Сити, но "гражданите" са с мач по-малко. Ливърпул пък продължава да е далеч от Топ 4.

Момчетата на Юрген Клоп са в серия от пет поредни мача във всички турнири без победа, като последната такава бе историческият успех със 7:0 над Манчестър Юнайтед.

„Топчиите“ пък спечелиха предишните си седем срещи за първенство, но сега се задоволиха с равенството. Арсенал спечели за последно на "Анфийлд" през 2012 година, когато Микел Артета бе действащ играч на лондончани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Време е балона Сити да се спука ,както стана и с ПСЖ . винаги съм бил за Ливърпул но тоя сезон Арсенал направиха добър сезон.

5

Анонимен

преди 1 година

Арсенал винаги са ни спъвали, радвам се, че играхме колкото можем, а ние сме зле няма какво да се лъжем.

4

Сър Пичук

преди 1 година

*** пак си мисли за уредени мачове. Ливърпу просто играят и се мъчат да са в Евро турнирите, а щом 4сенал искат да са шампиони да си го за служат

fallback