Снимка: БГНЕС
fallback

За Лионел Меси няма спокойствие в родната Аржентина. След като изведе страната до световната титла, геният от Росарио е преследван навсякъде от верните си фенове. Седемкратният носител на "Златната топка" излезе на вечеря, а стотици запалянковци обсадиха ресторанта.

Колкото впечатляващо, толкова и притеснително. Наложи се да ескортират Меси, за да не бъде смазан от подивялата тълпа.

Футболната звезда избра заведение на име "Дон Хулио" - едно от най-добрите в света. Ресторантът в столицата Буенос Айрес е известен с традиционната местна кухня, пише bTV.

За щастие, Меси изглежда няма клаустрофобия и прие случката с усмивка. Той е у дома заради приятелските срещи с Панама (24 март) и Кюрасао (28 март). Лионел Скалони и компания ще ги използват, за да покажат отново на сънародниците си световната купа, която спечелиха в Катар през декември.

Lionel Messi went for some dinner in Argentina last night. A crowd gathered.pic.twitter.com/PfgzQWbMmG

— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) March 21, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Батман

преди 1 година

Да си много известен не е никак лесно..Нямаш свобода дори на масата да се храниш..Ето за това аз се отказвам да стана премиер на България защото ме е страх да не ме линчуват..:d :d

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19. Вероятно имаш предвид инцидента в Итаеуон, Сеул миналата година. Мисля, че основната причина беше струпването на много хора в квартала, малко полиция да контролира потока от хора, а най- много загинаха в една стръмна тясна уличка близо до хотел. Ако не греша точно бяха отпаднали и Ковид ограниченията в Южна Корея, а там е квартал с много заведения.

25

Анонимен

преди 1 година

А нащият Меси-Лойко,се крие по села и паланки.

fallback