Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА направи равенство в мача с Локомотив Пловдив, съобщи Gol.bg.

Срещата завърши 1:1, след като Дюкенс Назон изведе домакините напред още в началото, а след това в главно действащо лице се превърна съдията Драгомир Драганов.

Още по темата
Първо ВАР засече изравнителния гол на гостите, а през второто полувреме реферът не даде дузпа за "червените", въпреки че хората от видеонаблюдението бяха на мнение, че има наказателен удар.

В самия край на сблъсъка ЦСКА все пак получи дузпа, но Юрген Матей нацели гредата и пропусна да донесе победата на отбора си. В класирането "армейците" имат 4-ти точки аванс на върха пред Лудогорец, но разградчани са с мач по-малко, утрешното домакинство на Пирин. Локомотив Пловдив се намира на 4-та позиция с 38 т.

В здрав мач Ботев Пловдив изненада Черно море във Варна и спечели гостуването си с 2:1 в 22-ия кръг на футболната efbet Лига.

 Гостите поведоха в началото на мача, но домакините изравниха няколко минути по-късно. През втората част Уме Емануел успа да вкара втори гол за Ботев и донесе трите точки на пловдивския тим. От 64-та минута гостите играха с 10 души заради втори жълт и съответно червен картон на Точукву Ннади. Черно море остава с 36 точки в актива си, докато Ботев вече е с 26.

Септември (София) победи Берое с 2:1 в драматичен мач. Резултатът откри Вини Трибуле. Гостите достигнаха до обрат след изяви на Диммитър Костадинов и Мартин Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase