Снимка: Lap.bg

Отборите на Черно море и Берое направиха равенство 1:1 в мач от 20-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна.

Домакините започнаха по-добре мача и поведоха в резултата още в 13-та минута, когато Алекс Фернандес завърши добра комбинация на тима след асистенция на Велислав Василев. В 72-та минута "моряците" направиха груба грешка в защита и оставиха след изпълнение на тъч за Берое сам в малкото наказателно поле Тонислав Йорданов, който с лекота прати топката във вратата с глава.

След този мач Черно море заема шесто място в класирането с 33 точки, докато Берое заема 11-та позиция в подреждането с актив от 20 точки.

В следващия кръг варненци гостуват на Пирин Благоевград в понеделник, 27-ми февруари, от 17:30 часа, докато Берое има визита на Ботев Пловдив с неделя, 26-ти февруари, от 14:45.

В друг по-ранен мач от днес Локомотив София и Септември също завършиха 1:1.

"Железничарите" обаче трябва да бъдат истински щастливи, тъй като играха близо един час с девет души. Те останаха 10 още в 15-ата минута заради червения картон на вратаря Любенов, а 20 минути след него от игра беше изгонен и Антонио Вутов.

С 10 души Локомотив откри благодарение на точното изпълнение на Юлиян Ненов, а в последната минута на първата част Атанас Кабов изравни. Въпреки че играха с двама души повече, играчите на Септември създадоха само една отлична ситуация за гол през втората част.

С днешната спечелена точка домакините от квартал Надежда са на 9-о място с   28 точки. Септември е на 12-о място с 16 точки, изпреварвайки Ботев (Враца).

Подробности за срещите четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase