fallback

Тази събота от 18:30 часа ще се проведе SENSHI 15 в Двореца на културата и спорта във Варна.

"Може би това ще е 5-ото ми водене, последните две години съм регулярен водещ и това е единственото нещо, което водя, защото аз не работя водещ от много години, а режисирам основно", заяви водещият на галавечерта Ники Илиев в "Денят ON AIR".

Той се определи като "леко обсебен" от бойните спортове, като сподели, че самият той се занимава с тях.

"Във всеки мой филм има по някакъв начин бойна сцена. Това си е част от моя живот. Гледах SENSHI преди години, защото ми беше интересно, и ме поканиха да водя. От една страна, казах, че не съм водещ, но от друга страна, исках да съм близо до ринга. Вълнуващо е, особено когато човек е запален по тези неща", призна още Илиев пред Bulgaria ON AIR.

"Когато бойците са пред теб, особено преди двубой, виждаш цялото това напрежение. Аз подхождам с изключителен респект към тях, защото да излезеш и да се съревноваваш с някого, е смелост, но да го направиш пред много хора, които те гледат с възможността да загубиш позорно и това да остане завинаги, се изисква допълнителна доза да можеш да преодолееш страховете", допълни още Ники Илиев.

По негови думи SENSHI е много отговорно събитие, което изисква да бъдеш концентриран през цялото време, особено когато си в ролята на водещ.

Очаквайте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Перниканец

преди 1 година

Проттивен тип отсекъде. Он за чееп не стае, водещ може да е само на неколко селски офци, ама да не е цел болюк, оти нема да се спраи

3

Не че нещо

преди 1 година

Мамин Ники, и бойните спортове ако са ти като стрелянето с пищов, тя е загоряла работа.

2

дедо

преди 1 година

Който от бойците победи в ринга, наградата му е Ники Илиев. Това явно го подлудява.

fallback