Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Новак Джокович се класира за финала на тенис турнира от сериите ATP 250 в Аделаида, след като надигра Даниил Медведев с 6-3, 6-4. Срещата продължи близо един час и 25 минути, съобщи БГНЕС.

Oще по темата

Така той достигна 131-и финал в кариерата си и ще се бори за 92-а титла. Негов съперник в спора за трофея ще бъде американецът Себастиан Корда.

Джокович и Корда нямат официален мач помежду си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Дa вметна

преди 1 година

До Само да вметна: В грешка си. Сърбите на шовинисти, и спорта е политика, голяма политика за тях като нация. И Джокович вика по митингите" Косово е наше!. Сърбите ни мразят и ни подценяват на официално, институционално ниво. Те защо не ни подкрепят в Македония, да речем. Наивен си ти "Само да вметна", наивен.

8

Само да вметна

преди 1 година

Спорта и " политиката" не бива да се намесват! Всеки спортист на състезание,се явява да покаже какво може! А " политиката" намесвайки се в спорта ,опорочава спортистите! Много Американофили " мразят" Джокович,просто защото е Сърбин! А Сърбия,не е в ЕС ,Корумпиран! Сърбия си е самостоятелна държава!-:) И Балканска най вече! Винаги сме ги подкрепяли на Световно и Европейско,както и те нас! Джокович е горд Сърбин! Браво!-:) А ние?-:(

7

Анонимен

преди 1 година

Taкова постоянство в спорта рядко се постига- над 15 години да играеш на свръх световно ниво като Джокович, Федерер, Надал, а във футбола като Меси и Роналдо.... такива хора няма да видим скоро. ПОКЛОН! Просто ***!

fallback