Снимка: БГНЕС

Информацията, че нападателят Жорди Кайседо е пред завръщане в ЦСКА-София се оказаха силно преувеличени. Ако все пак той се завърне в родното първенство, по-скоро ще бъде в Лудогорец.

"Кайседо не оправда очакванията, вкарвайки само един гол. Футболистът ще напусне Тигрес, за да се завърне в предишния си отбор ЦСКА-София", съобщиха в петък от медията, като цитираха журналиста Роберто Флорес от радио RG la Deportiva.

"Цитирали са ме грешно... Винаги в моите информации по темата съм казвал, че Лудогорец е българският клуб, който е близо до нападателя. От ръководството на Тигрес ми казаха, че интерес за нападателя има от руски отбор, както и друг от България. околкото знам това е Лудогорец. В момента Тигрес се опитва да продаде Кайседо. Ако не успее, ще го прати под наем с опция за закупуване. Но не искам да изключвам нищо, всичко е възможно", заяви Флорес пред "Тема:Спорт".

Припомняме, че в средата на месеца треньорът на Тигрес Диего Кока потвърди, че не възнамерява да залага на Кайседо и той бе пратен да тренира с юношите на клуба. Еквадорецът остана без картотека за новия сезон, за да бъде освободена квота за друг чуждестранен играч.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase