Снимка: БГНЕС

Серията от пет поредни победи в efbet Лига на ЦСКА е в историята, след като Локомотив София измъкна 0:0 на стадион "Българска армия" в мач от 17-ия кръг на първенството, съобщават от Gol.bg.

Въпреки че голове в Борисовата градина нямаше, интересните моменти не липсваха. "Червените" удариха две греди чрез Маурисио Гарсес и Енес Махмутович, а "железничарите" имаха добри положения, но Илия Димитров не ги оползотвори. Силната игра на вратаря Александър Любенов също беше от значение за крайния резултат и така за първи път през сезона хората на Саша Илич не спечелиха мач у дома.

ЦСКА остава на върха в класирането и вече има 41 точки. На 2-ро място с 35 т. и три мача по-малко, е Лудогорец, който във вторник има тежко гостуване на Локомотив Пловдив. Локо София заема 8-ма позиция с 26 пункта и за втори път през сезона спря "червените", след като през лятото двата отбора завършиха 1:1.

В следващия кръг "армейците" имат тежко гостуване на Черно море във Варна, като мачът е в събота от 15.00 часа. Ден по-късно "червено-черните" приемат Берое от 15.15 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase