Снимка: Lap.bg
fallback

Николай Киров официално бе назначен за старши треньор на Берое и ще ръководи тима в предстоящия мач със Славия.

Наставникът ще изведе отбора за своята първа тренировка днес от 17:30 ч. Той заменя на поста Петър Хубчев, който изненадващо напусна в началото на седмицата.

Николай Киров е на 47 г., роден в Пловдив. В треньорската си кариера е водил отборите на Марица, Спартак (Пловдив), Ботев (Пловдив), Арда и ЦСКА 1948. Специалистът е носител на Купата и Суперкупата на България с Ботев Пловдив и двукратен финалист в турнира.

Киров бе избран за „Треньор номер 1 в България“ за 2020 г. Като футболист играе на поста вратар в отборите на Марица, Ботев (Пловдив) и Добруджа.

В неговият екип ще бъдат още Иван Кочев (помощник-треньор), Тихомир Тодоров (треньор на вратарите) и Атанас Николов (кондиционен треньор).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Фенклуба на Берое

преди 1 година

Нека Хубчев си го приберат в Сухата река! Беркет Версим от неговото треньорство!Не всичко е пари Петре...

2

Анонимен

преди 1 година

Петър реве в съблекалнята на играчите, че бил 4-ти в света, а те били никои, въобще е за психиатър и няма никакъв подход за стимулиране на играчите. Резултатите го доказват

1

бероец

преди 1 година

Супер! Тоя Хубчев голям хайванин излезе. Тръгнал си без да каже довиждане на футболистите. Като гръм от ясно небе. Цялата власт в клуба му беше дадена, никой не смееше за нищо да му се меси. Докара някви ментета като Луизиньо и Траоре, дето за В група не стават и като затвори трансферния прозорец си тръгна по средата на полусезона.

fallback