Снимка: Lap.bg
fallback

Родните Лудогорец и ЦСКА София излизат тази вечер в решителни мачове за тазгодишното им участие в Европейските клубни турнири срещу познати съперници.

Шампионът на България се изправя срещу литовския Жалгирис от 20,45 часа в Разград. При победа в двата мача, разградчани ще се преборят за място в групите на втория по сила турнир Лига Европа. Ако не успеят те пак ще са в групите, но на турнира Лига на конференциите.

Двата отбора вече са се срещали и то скоро – през сезон 2017/18. Тогава Жалгирис печели първата среща с 2:1 в Литва и поведе в Разград, но „орлите“ стигнаха до пълен обрат и спечелиха с 4:1.

ЦСКА-София пък ще играе отново срещу швейцарския Базел в спор за място в групите, но този път в Лигата на конференциите. Двубоят е от 20,00 часа на ст. "Васил Левски".

Двата отбора се срещнаха през есента на 2020 година, като заради пандемията от Ковид имаше по изключение само 1 мач, който бе на швейцарска земя.

„Червените“ обаче изиграха много добър мач и победиха с 3:1.

Всичко преди срещата Лудогорец – Жалгирис вижте тук

Всичко преди мача ЦСКА – Базел вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

ЦСКА на чужд терен е по силен ,но и довечера не вярвам да е проблем да бием!

10

Цска - ха-ха-ха

преди 1 година

От кръстословица - слаб български футболен отбор, който го бият редовно на най-слабите международни турнири, с 4 букви, започва с Ц и завършва на А ? Май, че е Цска, нали?

9

Цска-фалшива новина

преди 1 година

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

fallback