Снимка: Facebook/Offenders
fallback

Ултрасите на ЦСКА-София продължават с бойкота си към ръководството на клуба. Червената фракция Offenders заяви, че дава старт на кампанията "На всяка цена – вън от ЦСКА!".

Те публикуваха кратък пост на своята официална страница във Фейсбук, придружен с две снимки. На първата надписът на кампанията е закачен пред сектор на стадион „Българска армия“, докато на втората същият транспарант „грее“ от Litex Tower.

Те добавят, че не застават и за спрягания на няколко пъти за Собственик Цветомир Найденов. "Цека, не си желан на Армията!", добавят ултрасите.

Преди около месец феновете на ЦСКА обявиха, че няма да подкрепят отбора групово в Сектор Г. Решението беше взето по време на мини турнира по футбол, организиран в памет на известния фен Младен Алексиев – Чика Дени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

ЦСКАр

преди 1 година

На сърцето Левски, крещиме за демокрация, а в ду5ето ни пари на червената "аристокрация" ... Ета що? Ей Богу? 2013 на протестите гугутката какво викаше???? Гласувайте за Една Разумна България и давахте листовки пред сектора ви, пред който 13 плачехте за Чорни и псувахте Костов... Помните ли ...Ей Богуу!!!

35

Алооо

преди 1 година

До Анонимен 35 - Прасчо, прочети малко историята на вашия изкуствено създаден отбор от 1948 до сега и това гру хти по форумите... Не си знае историята пр асето и ми говори кой, какво що... Утре ще преименуват Хебър на цс*ка и веднага ще почнете да гр ухтите, че това е цс*ка... Колко жалко е да си чорбар...

34

Анонимен

преди 1 година

Нищо против ултрасите, всеки мач бяха там да подкрепят отбора навсякъде, уважение за което. Нека обаче отговорят какво правим после, отбора ще го има ли? Или следва както се махна Божков при телетата и беше на кантар фалита. Ако имат друг вариант ок, ако не - да не съсипват отбора. Цеката никой не го иска освен 48те фена в Бистрица. Ганчев може да е всякакъв но е цесекар и си троши парите за тоя отбор.

fallback