Снимка: БГНЕС
fallback


Испанецът Рафаел Надал се класира за полуфиналите на Уимбълдън, след като победи американеца Тейлър Фриц с 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6(10-4) в изключително оспорван и интересен мач на Централния корт в Ол Ингланд Клъб. За място на финала в Лондон Надал ще спори с австралиеца Ник Кирьос, съобщи БГНЕС.

В полуфиналите Надал ще се изправи срещу Ник Кирьос, който победи чилиеца Кристиан Гарин с 6-4, 6-3, 7-6(5). В другия полуфинал един срещу друг ще се изправят Новак Джокович и Камерън Нори. Полуфиналите при мъжете ще се играят в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

По същество

преди 1 година

Давай Ноле. Пенсионирай го тоя.

9

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се на Надал и Джокович. Не им остана много време. Знаменитата тройка с Федерер написа златната страница на тениса. Затова трибуните винаги са пълни на техните мачове, а полуфинали на ГШ при жените се играят при 10% посещаемост. След тримата тенори на тениса не се виждат такива запомнящи се звезди. Такава отдаденост на спорта рядко се вижда. Аз съм фен на един от тримата, но отчитам, че и другите двама са много велики в тая игра. Изобщо определението "най-велик" е някаква дъвка.

8

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Айде Надал тая година големия шлем

fallback