Снимка: БГНЕС

"Гришата беше прав. Това, което каза не ме обижда. Истината е – никой от Левски не може да купи олигарх като него. Много трудно може да си представи някой, че мач Левски – ЦСКА може да бъде купен. През последните 40 години не съм си и помислял, че е възможно това да се случи. Никога", отговори Наско Сираков на боса на ЦСКА Гриша Ганчев, който преди броени дни отговори по интересен начин на въпрос: "Продадоха ли "червените" финала за Купата?". Мажоритарният собственик гостува в Нова тв заедно със съпругата си Илиана Раева.

Сираков коментира и слуховете, че ще ходи до Дубай, за да проведе разговор с Васил Божков и да се увери, че той няма да има никакви финансови претенции към "синия" клуб:

"Сигурен съм, че Левски ще бъде по-силен. До Дубай с жена ми обичаме да ходим на почивка, но няма да ходя, за да се виждам с Васил Божков. Безсмислена тема. С него говорихме преди два месеца. Той каза, че няма да си иска парите, никога. Ние обаче искаме всичко да бъде отписано, тъй като в момента пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат", разкри собственикът на Левски и допълни:

"Не търся президент, но всеки ден търсим спонсори. Левски е атрактивен в момента. Има интерес. Ако се появи сериозен инвеститор и реша, че ще е полезно за клуба, ще се допитам до левскарите за мнение".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase