Снимка: БГНЕС
fallback

Разочаровани фенове на ЦСКА се насочиха към стадион „Българска армия“ и счупиха 3-4 прозореца на клубните офиси. Това се случи, след като „червените“ загубиха от Левски с 0:1 във финала за Купата на България.

Щетите са по офисите, които се намират на втория етаж, точно над съблекалните. Там се помещава техническото ръководство на „армейците“. Отдолу е тунелът, от който излизат играчите.

Освен прозорците са разбити и двете врати, които водят към съблекалните на „червения клуб“. По-рано, след последния съдийски сигнал имаше и напрежение в тунела на Националния стадион между фенове и играчи на тима, като обидни реплики бяха разменени между Амос Юга и част от привържениците.

Наставникът на ЦСКА Алан Пардю отказа да коментира бъдещето си, след като стана ясно неотдавна, че ще остане да води отбора и през следващата кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 година

Играхме слабо. Доста по-слабо от последните ни два мача с Левски особенно предния, в който не реализирахме 3-4 чисти положения. Браво на агитката за подкрепата от трибуните, жалко че я нямаше през по-голямата част от сезона. Но има и външни фактори, които държат част от ултрасите и правят проблеми. След като се махна Стойчо Стоилов се тръгна надолу и това е видимо. Колкото и да го плюят той си е добър мениджър.

20

питане

преди 1 година

Какво се крие зад абревиатурата ЦСКА? Това не е клуб на армията, която се е свила до по-малко от броя на зрителите на вчерашния мач. Някой може ли да напише?

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя ЩиПлиц да си пише простотиите за Украйна и внушенията за нагласените мачове да си ги завре където иска. А и тия които го подкрепят може същото да направят.

fallback