fallback

Когато стане дума за любими неща на почитателите на залаганията, на първо място ще бъдат посочени бонусите. Те биват най-разнообразни като започват от стартови при регистрация, минават през ежедневни, свързани с начина и ритъма Ви на игра, като стигат дори до такива със специален код. За хората, които са по-сериозно запознати с букмейкърите, няма да е изненада, че Bet365 бонус е сред най-популярните в този бранш. Британският бетинг гигант е може би най-известните в света като за над 20 години от началото на съществуването си има повече от75 милиона акаунта на няколко континента. Този огромен интерес е предизвикан от това, че компанията предлага абсолютно всичко предпочитано в бранша и непрестанно затвърждава доверието на клиентите си.

Едно от нещата, които британският букмейкър предлага, е така нареченият BBCODE. Той представлява бонус код при регистрация и може да допринесе много, отключвайки подаръчни оферти на бранда. Когато си правите акаунт в сайта, в едно от последните полета ще видите такова за въвеждането му. Като цяло Bet365 е сред щедрите в този бранш и клиентите му често се възползват от различни предложения. Те биват няколко различни варианта като е много важно да уточним, че всеки е с определени условия за усвояването му, така че е добре да се запознаете с тях. Сред тях може да са определени коефициенти, на които да се поставя залог, времеви срок или пък брой разигравания на сумата.

Най-любимата на всички е стартовата оферта. Тъй като тя се усвоява само веднъж, обикновено е доста апетитна. Британският букмейкър предлага на новите си клиенти подарък, равняващ се на 100 процента на първата им депозирана сума, но до определен размер. Този бонус е съставен от виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Важат изисквания за минимални коефициенти/залози и методи за плащане. Въпросният бонус е не само за спортни залози, а има и специален стартов за казино.

Новите играчи, които се регистрират в bet365 poker могат да получат стартов пакет от много добри бонуси. Някои от тях могат да ви донесат билети за различни турнири, билет за Twister и завъртане на колело с награди, а също и стартов покер бонус от определена сума.

Някои от останалите бонуси на британската компания са свързани с ритъма и начина Ви на игра. Компанията има и специално отношение към феновете на българския футбол, които в определен ден от седмицата получават безплатен залог за опция в някой от двубоите у нас.

Букмейкърът е първият с лиценз у нас, който предложи една от любимите промоции на своите клиенти - ранното изплащане. Ако заложите на даден отбор от списъка с футболни шампионати, за който важи офертата, и той поведе с 2 гола разлика, залогът Ви автоматично става печеливш, независимо дали впоследствие срещата завърши наравно или тимът Ви загуби. Същото важи за баскетбол, където условието е тимът Ви да поведе с 20 точки разлика, както и за тенис, ако състезателят, който изберете, е повел с 2 сета разлика. Има и оферта за връщане на залога, ако двубоят завърши 0:0.

Можем съвсем спокойно да обобщим, че правейки си регистрация в Bet365, ще имате достъп до всичко най-предпочитано на хазаратния пазар и ще можете да разчитате на много добри бонуси и оферти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback