Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Борислав Михайлов се прибра от Катар, където изгледа мачовете на националния отбор на България срещу домакините на Мондиал 2022 и световните вицешампиони от Русия – Хърватия, загубени с по 1:2, след което участва в Конгреса на ФИФА.

"Това ли е най-важното? Подобни неща за колонката на Euronews – No comment. Не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", каза Михайлов на Летище София, цитиран от БГНЕС.

"Имаше индивидуални грешки. Можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше двубоят. В първия мач доста слабо играхме. Във втория момчетата се постараха, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", добави президентът на родната централа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase