fallback

Доброто представяне на България на силния международен турнир по художествена гимнастика "Купа София" продължава. Финалите донесоха на България общо 11 медала, осем при жените и три при девойките.

България бе представена от Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева и Магдалена Минковска, както и при девойките от Никол Тодорова, Дара Стоянова и Елвира Краснобаева. При тях най-достойно се представи Никол, която спечели бронзови отличия на обръч и лента.

Стоянова е втора на бухалки, а Краснобаева осма на топка. Демонстративно своите съчетания изпълни и ансамбълът ни.

"Всички специалисти са категорични, че композициите на България са на съвсем друго ниво и се различават от всички останали композиции. Съчетанията и при индивидуалното са ни много трудни, работим много. Смятам, че Боряна Калейн е съвсем друго ниво. Трябва ѝ време, за да изчисти грешките си", заяви председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 години

Никой не се интересува от този смешен спорт и 15 годишните му състезателки, които хващат интереса само на някакви тиндейджъри ритнитопковци, заради голотиите, нагъзванията и разкрачванията, които се изпълняват.

9

Анонимен

преди 2 години

тая истерична жена като и видя физиономията..

8

Анонимен

преди 2 години

Самозабравили се лелки тормозят малки деца и ако това е спорт - здраве му кажи.

fallback