Снимка: Lap.bg
fallback

Ръководството на ЦСКА публикува нова декларация след решението на БФС да извади изпълнителния директор Филип Филипов за 1 година от футбола и да глоби клуба с 15 000 лева заради участието му на конгреса, организиран от Димитър Бербатов и екипа му. От "Армията" пишат на страницата на клуба във "Фейсбук", че от понеделник излизат на денонощен палатков лагер в знак на протест и приканват всички желаещи да се присъединят към тях.

"Армейци,

По повод нелепите решения на невписания и нелегитимен президент на БФС и последвалите под негово давление наказания срещу ЦСКА, декларираме нашето твърдо намерение с всички позволени и легални средства да се борим срещу тези несправедливи и граничещи с безумието действия. Клубът ни няма да стои безучастен срещу тази глутница озверели и престъпно самозабравили се футболни псевдовизионери, които искат нагло да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за доброто бъдеще на най-популярната игра у нас.

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред чрез българското законодателство, но паралелно ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към конкретни действия. Приканваме всички засегнати и ощетени, както и всички, които смятат, че е дошло време за промяна, да се присъединят към нашия безсрочен протест пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни граждански средства, като ще бъде организиран и денонощен палатков лагер.

Своевременно ще ви информираме за организацията и предприетите от наша страна мерки. Няма да се откажем, докато справедливостта не възтържествува!

Заедно ще спечелим и тази битка!", гласи съобщението на ЦСКА.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

ОТБОРA НA НAРОДНИЯ ЦЕСЕКAР ЛЮТВИ МЕСТAН колегa във военния отдел нa ДС нa Aхмед Догaн издържaн от ДПС пaрите нa Юлиян Юнджов ще рaзвеят ЧЕРВЕНИЯ ТУРСКИ БAЙРAК нaчело нa ЦСКA тире джaмия София с ЧЕРВЕНОAРМЕЙСКA ПAРВУС_ТРОЦКИ ТУРЦИЯ дa му зaкрият нa ПУТИН незaвисимите държaви Тaтджикистaн,Aзербейджaн,Кaзaхстaн,Киргизстaн,Узбекистaн,Туркменистaн щото трябвaло сaмо AНКAРA СУЛТAНAТ дa имa

2

fact

преди 2 години

браво,браво,браво.да си носиме ли ръчни гранати, джавелини, мини, снаряди и танк?щот иначе - нема смисъл.

1

Перуки, вън

преди 2 години

Управлението на шайка Перукани не успя да класира България на нито 1 футболен форум. Това е достатъчно

fallback