fallback

За много любители на футболните залози преднина от два гола дава достатъчно увереност, че техният залог ще остане печеливш да края на мача. За други обаче два гола разлика във футбола са крехък аванс, който много бързо може да се стопи. Футболът ежедневно потвърждава тази теза, като често ставаме свидетели на обрати от 0:2 до 2:2, а дори и до пълен обрат. За играчите, които нямат нерви за такива уж „решени“ мачове, Бет365 бонуси са предвидили изключителна оферта, която предлага ранно изплащане на печалбата. За целта вашият отбор трябва да поведе с два гола в резултата, а Бет365 автоматично приема вашия залог за печеливш – независимо от това, че срещата не е свършила и може да се стигне до обрат.

Офертата на Бет365 е един от най-добрите и отличаващи се бонуси, предлагани от букмейкърите на пазара. Представете си, че сте заложили на отбор „Х“ да победи отбор „У“. Вашият тим повежда в резултата с 3:0 до почивката, но през втората част отбор „У“ успява да изравни, като мачът завършва 3:3. Няма да е никак приятно чувството вашият залог да се окаже губещ, нали? В Бет365 обаче подобен риск е елиминиран, защото още когато отбор „Х“ поведе с 2:0, букмейкърът автоматично ви изплаща пълната печалба. Вие вече не се интересувате от това какъв ще бъде крайният резултат. С други думи – дишате спокойно. Какво точно обаче представлява ранното изплащане при два гола преднина, къде може да бъде изпозвано и какви са условията около него?

За да се възползвате от ранното изплащане на Бет365, следва да направите залог на краен изход преди началото на събитието. Футболните срещи, на които залагате, могат да бъдат от избрани първенства, посочени от букмейкъра. Сред тях обаче са най-популярните като английската Висша лига, Шампионска лига, италианската Серия А, немската Бундеслига, френската Лига 1 и дори Първа лига на България и Купата на България. Когато вашият залог е единичен, то в момента, в който вашият отбор поведе с два гола, Бет365 ще ви изплати печалбата. Ако сте направили множествен залог, то вашата селекция отново ще бъде записана като печеливша, като естествено множественият залог ще ви донесе печалба само в случай, че познаете всички селекции в него.

Важно уточнение е, че тази оферта важи за нови и класиращи се клиенти. Ако сте направили залог на пазар с подобрени коефициенти, то няма да можете да се възползвате от ранното изплащане. Ако се възползвате от функцията „промени залог“ преди началото на срещата, ранното изплащане ще е валидно за последната промяна. Ако обаче използвате „промени залог“ на живо, докато се играе самият мач, офертата вече не е валидна. Както и сами може да се досетите, ранното изплащане е валидно само за знак 1 или 2, без Х (равенство). Също така офертата става невалидна, ако използвате функцията „затвори залог“ за селекцията, от която очаквате ранно изплащане.

За любителите на спортните залози, които предпочитат други спортове пред футбола, Бет365 е предвидил и други бонуси от същия тип. Така например феновете на баскетбола, и в частност – НБА, също могат да се възползват от офертата за ранно изплащане. За целта в НБА техният отбор трябва да поведе с 20 точки, докато в други баскетболни първенства – с 18 точки. В тениса пък букмейкърът е предвидил „гаранция при отказване“ на тенисист. Така ако заложите на краен победител в даден тенис мач, и съперникът се откаже, то вашият залог ще бъде приет като печеливш и ще получите печалбата си.

Ако се върнем на генералния въпрос – решен ли е даден мач при два гола преднина, то стандартният отговор е „не“. Когато обаче става дума за Бет365, преднина от два гола на практика прави мача решен, а вашата печалба – сигурна, независимо от това как ще завърши срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback