Снимка: lap.bg
fallback

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде редовната си пресконференция преди мач на отбора, на която говори по всички актуални теми.

"Въпреки че създадохме много положения срещу ЦСКА 1948 в първия мач, не успяхме да победим. Сега трябва да се опитаме да изиграем мача по най-добрия начин". 

"В никакъв случай не мога да приема Левски да бъде изпращан на стадион, който не може да приеме и 20% от привържениците му. Това е неуважение към нас, на някого явно не му харесва, че на предишния мач имаше 15 000 наши привърженици." 
 
"Не е нормално отбор с толкова публика да е хвърлен като сираче на улицата. И на срещата с министъра заявихме, че най-големият ни проблем е изграждането на козирката. Не виждам причини държавата да отлага изграждането на козирка над сектора на стадиона ни, който може да се срути."
 
"Щом може да се помогне на 3-4 клуба, нека се помогне и на другите. Не само на нас - и на ЦСКА, Берое, Черно море, да не забравя някой. Държавата решава хиляди безсмислени проблеми, но дайте да помогнем и за футбола - спорт номер 1 в света. Парите са символични. При нас обаче нещата стават или след 3, или след 30 години", казва Стоилов.
 
Вижте какво още заяви Станимир Стоилов
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Беден

преди 2 години

Ами намалете си заплатите и си постройте козирката. Продайте някоя джипка и сте готови, пък и пренесете някоя тухла сами...Лишете се от някое лагер-сборче в Анталия и ето ти финансиране.Така скъпоплатените глезльовци може и да заиграят

36

Анонимен

преди 2 години

Всеки мач на Левски е едно сборище на наркомани,алкохолици,клошари и престъпници.Бивши или бъдещи обитатели на затворите.Кварталът около Герена става необитаем за няколко часа за да могат *** да крещят пияно и дрогирани в захлас.Планините от отпадъци и реките от урина не ги споменавам.Закривайте тоя боклучарник и отивайте да тренирате на село.

35

Срамота

преди 2 години

И два апартамента и пенсия на капитан от МВР.

fallback