Снимка: БГНЕС
fallback

Две големи шампионки изгряха на корицата на немското издание на списание Playboy, което специално излезе с две различни корици преди Олимпийските игри в Пекин.

Олимпийската шампионка от Пьончан 2018 Лиза Буквиц и трикратната световна шампионка в скелетона Янин Флок се съгласиха да съблекат всички дрехи, за да промотират естествената красота на спортистките преди най-големия спортен форум.

Освен олимпийската си титла от Южна Корея отпреди четири години Лиза е европейска шампионка в двуместен боб от първенството през 2022-ра в Сейнт Мориц.

"Искам да покажа, че естественото тяло също може да бъде красиво; такова, върху каквото нищо не е поправяно или подобрявано. Не съм се подлагала на никакви козметични операции и се радвам на това, което имам. Всяка жена трябва да се гордее с тялото си", споделя Флок, цитирана от webcafe.bg.

Еротични снимки на Буквиц и Флок вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

парите отварят всички врати също и сваля всички дрехи

19

Анонимен

преди 2 години

Емииии... жени.

18

" селянин "

преди 2 години

Продължение на 22 -ри коментар : : ... разтвори . После в дупето му проникнете и сам ще разберете от какво сте бил лишен , но не се сърдете и с дамата си го повторете . Тя ще ви погали и тогава не мислете а дълбоко проникнете . После я грабнете и до Методи я доближете . Той отново ще я оплоди и с ласки ще ви дари .

fallback